gravatar

trading


Торгівля на Форекс досить проста - це обмін однієї валюти на іншу і потім у відповідний час відбувається зворотний обмін. Такі операції можливі через змінної відносної вартості головних світових валют, тому торгівля на форекс будь-якій людині може давати величезний прибуток. Наприклад, змінюється одна тисяча доларів на шістсот фунтів стерлінгів.
       Потім, через деякий час, долар США, який ми обміняли, подешевшав на двадцять центів стосовно британського фунта. Якщо тепер провести зворотний обмін шестисот фунтів на долари, то тепер такий обмін дасть не тисячу доларів, а вже тисячу двісті.

      Таким чином, такий обмін дозволив заробити двісті доларів США. Вся торгівля на Форекс полягає в простому правилі потрібно купувати певну валюту дешевше, а продавати дорожче.
      Щоб будь-яка людина (навіть з кількома доларами) зміг почати торгівлю на Форекс, безумовно, потрібен посередник, таким посередником оптимально може бути будь Дилінговий центр з рекомендованих нашим сайтом. Дилінговий центр зводить продавців і покупців валюти на ринку форекс, де вони здійснюють операцію купівлі-продажу за визначеною валютній парі.

       Торгівля на Форекс для окремих трейдерів без посередника (дилінгового центру) взагалі неможлива. Тільки завдяки ділінговим центрам будь-яка доросла людина може приступити до торгівлі на форекс.
Дилінгові центри надають трейдерам торговий термінал, за допомогою якого можна тримати під наглядом ціни основних валют, піддавати аналізу коливання валютних пар і виробляти реальні угоди в будь-який час.

       Торгівля на Форекс через посередника абсолютно реальна для будь-якої людини, для цього потрібен лише доступ в інтернет. Усі рекомендовані ділінгові центри (ДЦ) надають своїм трейдерам кредит для торгівлі. Такий кредит отримав назву - кредитне плече. Наприклад, якщо трейдер захоче торгівлю на Форекс маючи всього десять доларів (USD), то обраний ДЦ надає кредитне плече, наприклад у розмірі 1 до 100. І тоді торгівля на Форекс для дилера почнеться не з десяти доларів, а вже з сумою в тисячу доларів USD.

        Тільки, використовуючи кредитне плече надається ділінговим центром можна на ринку Форекс реально заробити чималі статки, ризикуючи при цьому відносно невеликими грошима.
       Безумовно, успішна торгівля на Форекс не є простим абсолютно простою справою. Будь-яка торгівля, а тим більше торгівля на Форекс вимагає обумовленого часу, достатніх знання, повного розуміння ринку і великий особистої відповідальності.

        Торгівля на Форекс по своїй суті надзвичайно мінливий процес, тому навіть найдосвідченіший трейдер не може постійно здійснювати на ньому прибуткові угоди.
       Для сумарною успішної торгівлі на ринку Форекс, трейдер зобов'язаний аналізувати технічні та фундаментальні дані і приймати правильні рішення на підставі свого сприйняття почуття ринку й ринкового очікування.
Головне при торгівлі на Форекс правильно вибрати час для початку торгівлі, але ще важливіше під час вийти з торгів заробивши певний прибуток або зафіксувавши мінімальні збитки.


forexons.ru