gravatar

стратегії форекс


 стратегії форекс

       Перед кожним трейдером починаючого торгувати на ринку на форекс відразу постає питання, як реально отримувати прибуток від своїх операцій, безумовно, нереально сподіватися на випадковість і торгувати тільки інтуїтивно. Отримувати реальний прибуток на валютному ринку можна тільки, використовуючи торгові стратегії форекс.
       Торгові стратегії форекс - це набір певних правил відповідно, з якими трейдер повинен вести торгівлю на ринку Форекс, докладніше з ними можна ознайомитися на спеціальних сторінках всіх ДЦ рекомендованих нашим сайтом.

        Торгові стратегії Форекс, досить різноманітні, існує не один десяток схем роботи торгових систем Форекс але, мабуть, є дві системи, які використовуються найбільш часто. Це короткострокова торгівля, звана скальпінг (Scalping) і торгівля, заснована на коливаннях ринку (торгівля на хвилях Еліота).

        Торгові стратегії Форекс використовують скальпинг засновані на практично миттєвих відкриття і закриття ордерів. Всі стратегії торгові стратегії форекс використовують скальпінг - постійно стежать за ринком і трейдери, які працюють за цією системою, мають невеликий постійний дохід. Скальпинг дозволяє трейдерам постійно брати маленький профіт, ще до того як ринок почне розворот від свого основного тренда.

       Торгові стратегії Форекс засновані на хвильової теорії Еліота, працюють набагато повільніше, ніж використовують скальпінг, проте ці стратегії мають ряд певних переваг для трейдера, ось головні з них. Торгові стратегії Форекс розроблені з теорії Еліота і розподілу коливань ринку на хвилі, мають у своєму складі п'яти і трьох складові тренда, при цьому трейдер може отримати прибуток, як з усього тренда руху валютної пари, так і на відкатах.
Другий незаперечний плюс торгових стратегій Форекс розроблених з теорії Еліота - це можливість працювати трейдеру відразу за декількома валютним парам синхронно. Тоді як скальпінг вимагає постійної уваги, і працювати з ним за декількома валютним парам нереально.

        Будь-яку торговельну систему будь трейдер може створити самостійно. Безумовно, розробляти торгові стратегії форекс досить складний процес, що полягає з декількох взаємопов'язаних етапів, на перший погляд здається, що торгові стратегії форекс досить складні для розуміння. Однак якщо розглядати торгові стратегії форекс поетапно, то процедура їх створення буде відносно простий, будь трейдер скрупульозно виконуючи кожен крок, може створювати торгові стратегії форекс самостійно.

        Розробляючи торгові стратегії форекс трейдер повинен враховувати свій темперамент і характер ведення торгівлі валютному ринку. Трейдер, який почав розробляти торгові стратегії форекс, повинен засвоїти всі тонкощі валютної торгівлі і зрозуміти природу ризику, існуючого при торгівлі на ринку Форекс.

        Створюючи торгові стратегії форекс треба виконувати такі основні етапи:
        1.Сформіровать концепцію майбутньої торгової стратегії.
        2.Напісать в певній формі правила торговельної стратегії.
        3.Протестіровать розроблену торгову стратегію.
        4.Оптімізіровать торгові стратегії форекс на реальних історичних даних.
        5.Начало торгівлю на ринку форекс по цій стратегії.
        6.Отслежівать реальну ефективність торгівлі по розробленої стратегії і порівнювати
           її ефективністю з тестовою перевіркою.
        7.Постоянно удосконалювати розроблену торгову стратегію форекс.
Постійно вдосконалюйте торгові стратегії форекс застосовуються при торгівлі і постійно пам'ятаєте. Ні яка інша діяльність не зможе дуже швидко принести багато грошей і в той же час моментально розорити як Форекс.орекс

       Заробити на Форекс стало реальним для будь-якої людини з середини 80-х років XX століття, коли почали розвиватися вільні ринкові відносини. З кожним наступним роком число бажаючих заробити на Форекс постійно зростає.
        У світовій фінансовій торгівлі ринок Форекс - один з нечисленних доступних широким верствам населення способів примноження своїх статків (це реальна альтернатива банківським вкладам - ​​так як будь-які інвестиційні фонди потребують значних вкладень).
       Розвиток ринку Форекс сприяє розвитку всього світового фінансового ринку і привчає багатьох до правильного ведення валютних операцій. Тим більше що стрімкий розвиток інтернету постійно залучати до валютних операцій все нових людей прагнуть заробити на Форекс.

       Як же реально заробити на Форекс? Ринок Форекс найбільш динамічно розвивається ринок, характеризується найбільшою обсягів торгів, при цьому мінімальною вартістю проведених операцій і найбільш швидким рухом валютних коштів. Сьогодні розвиток інтернету дало можливість працювати і заробити на Форекс практично кожній людині.

        Досить зареєструвати в одному з рекомендованих нами Дилінговому центрі, внести початковий депозит і почати реально торгувати на ринку Форекс. Проте кожен трейдер повинен пам'ятати про високий ступінь ризику проведення торгів на ринку Форекс. Деякі кидають торгувати на ринку Форекс тільки тому, що не виносять постійно давить почуття ризику.

        Багато країн підходять з усією серйозністю до захисту інтересів громадян, які грають і прагнуть заробити на Форекс. Так, наприклад, в Канаді трейдери (валютні брокери) реєструються у Фонді захисту канадських інвесторів. У країнах СНД торгівля на ринку Форекс поки не віднесена до фінансових послуг, і ринок Форекс операторів знаходиться поза правової реальності.

       Безумовно, бізнес трейдера на ринку Форекс не для слабкодухих людей і якщо ви вирішили заробити на Форекс, то торгуйте за планом, чітко аналізуйте ризики і незмінно, кожен день, вчіться, бо торгівля на ринку Форекс - це не гра, а дуже важка розумова робота.

        Скільки реально можна заробити на Форекс? Це питання задають собі багато людей. Але ніколи не може дати певну відповідь на це питання. Існує безліч моментів наявних на ринку Форекс від, яких залежить можливість заробити на Форекс.

              Ось головні з них:
- Досвід торгівлі трейдера на ринку Форекс
- Розмір депозиту трейдера на ринку Форекс
- Фінансові інструменти, які використовує трейдер при торгівлі на ринку Форекс

       Багато хто, безумовно, чули легенди, коли люди змогли заробити на Форекс мільйони за дуже короткий час. Коли розмова заходить про величезні можливість заробити на Форекс. Те ім'я Джорджа Сороса серед них, згадуватись найбільш часто. Так, це правда, цей талановитий чоловік провів чудову угоду і зміг заробити на Форекс млрд. доларів США протягом одного дня.
Але чи всі істинно і так просто і легко заробити на Форекс? Треба постійно пам'ятати, що на ринку Форекс втратити гроші ще легше, ніж їх заробити. Щоб вижити в цій ворожому середовищі, трейдер повинен мобілізувати всі свої знання, рішучість, навички і терпіння. Надалі накопичуючи роками досвідом, кожен зможе стати успішним трейдером на ринку Форекс.