gravatar

Валютний ринок форекс


Валютний ринок форекс

         Те, що валютний ринок форекс вже багато років привабливий для багатьох інвесторів, - відома істина. Валютний ринок форекс привабливий з багатьох причин: величезні обороти ринку, значна ліквідність і велика прибутковість. Не дивно, що сьогодні валютний ринок форекс одне з найпривабливіших напрямів нинішнього бізнесу.
        Слово "ринок" ми зазвичай пов'язуємо з великим приміщенням, де торгівля здійснюється в строго певний час. Але валютний ринок форекс не є таким "ринком". Валютний ринок форекс не прив'язаний до певного місця, а торгівля на ньому ведеться без перерви 24 години на добу, з вихідними в суботу та неділю. Щоб стати учасником валютного ринку форекс досить мати комп'ютер і можливість підключення до Інтернету.
        Робота на валютному ринку форекс проходить через торгові термінали, встановлені на комп'ютері трейдера. Завантажити та встановити торговий термінал можна на сайті будь-якого дилінгового центру (Оптимальними для торгівлі є ділінгові центри, рекомендовані нашим сайтом). Встановивши Тогрового термінал і зареєструвавшись в Дилінговому центрі, кожен трейдер зможе почати торгувати самостійно, або освоїти який або автоматичний радник.

                                                  Валютний ринок форекс і його учасники:
       Центральні державні банки. Вони координують валютні резерви, проводячи валютні інтервенції, при цьому надаючи вплив на курс національної валюти.
       Комерційні банки. На валютному ринку форекс вони забезпечують головний обсяг валютних операцій. Такі, банки часто здійснюють торговельні операції своїми ресурсами.
       Пенсійні, інвестиційні і страхові фонди. Ці учасники валютного ринку форекс розпоряджаються своїми активами і, завдяки грандіозним засобів, які вони мають, можуть істотно впливати на динаміку курсів валют.
       Дилінгові центри. Вони надають своїм клієнтам доступ на валютний ринок форекс, надаючи їм, можливість виробляти торгові операції через свої термінали та надають у користування кредитне плече.
       Фірми, що здійснюють зовнішньоторговельні дії. Це Главані постачальники і споживачі готівкової валюти на валютний ринок форекс.
       Рядові комерсанти - приватні особи., Які самостійно проводять торгові операції на валютному ринку форекс.

                                                    Переваги валютного ринку форекс:
       Валютний ринок форекс має унікальну доступність, щоб стати учасником валютного ринку форекс, треба тільки знати елементи фундаментального і технічного аналізу, мати дійсний рахунок у дилінговому центрі і мати хоча б мінімальний депозит.
       Валютний ринок форекс дозволяє купувати і продавати валюту, не маючи для цього всієї суми контракту на депозиті. Ця можливо для трейдерів валютного ринку форекс завдяки даваемому їм ділінговим центром кредитному плечу.
       Валютний ринок форекс працює цілодобово. Тому кожен трейдер може здійснювати торгові операції в той час, який йому підходить, закриваючи і відкриваючи позиції по найбільш вигідною ціною.
       Валютний ринок форекс має 100% ліквідність, так як на ньому звертаються реальні гроші.
       Валютний ринок форекс повністю прозорий. Дані про всі зміни котирувань на валютному ринку форекс, завжди доступні для всіх трейдерів в реальний час.
       Валютний ринок форекс має відмінну оперативність проведення торгових операцій, завдяки застосуванню Інтернету.
       Валютний ринок форекс на відміну від товарного, фондового або ф'ючерсного ринку не має комісійних. За оплату за свох послуг дилінгового центру бере відмінність між котируваної ціною покупки валюти і ціною її продажу - так званий спред.

Починайте співпрацю з будь-яким рекомендованим Дилінговим центром і стаєте реальним учасником валютного ринку форекс.