gravatar

Форекс курси валют


Форекс курси валют

       Курс валюти на Форекс - це відносна ціна однієї валюти порівняно з іншою. Наприклад, якщо курс валютної пари EUR / USD дорівнює 1.2985 це означає, що можна придбати 1 EUR за 1.2985 USD, або іншими словами, при цьому курсі одне євро в 1.2985 разів дорожче долара. Форекс курси валют іншими словами називаються котирування Форекс.
        Останнім часом Форекс курси валют дуже просто переглядати онлайн на будь-якому спеціалізованому сайті в реальному часі. Якщо раніше Форекс курси валют можна було дізнаватися лише з фінансових новин на радіо чи телебаченні, то зараз при торгівлі на ринку Форекс все набагато зручніше і простіше.

      Відкривши рахунок (демо або реальний) в будь-якому Дилінговому центрі (найбільш гідні представлені на нашому сайті) кожен трейдер зможе постійно переглядати Форекс курси валют в своєму торговому терміналі.
        Всі Форекс курси валют, до яких дає доступ, обраний Дилінговий центр можна дивитися в реальному часі з будь-якої валютної пари. Більш того можна переглядати не тільки поточні котирування як окремі число, а й бачити послідовність зміни Форекс курси валют за будь-який період минулого та у вигляді цінового графіка, представленого в бажаному масштабі.

       Форекс курси валют різних учасників ринку Форекс можуть відрізнятися несуттєво, і то тільки нетривалий період. Зважаючи сильної конкуренції на ринку Форекс, банки та інші фінансові інституції не можуть монопольно встановлювати ціни. Якщо якийсь банк захоче реалізувати валюту дорожче, ніж це роблять інші банки, то ніхто з учасників ринку не стане купувати дорожче, якщо реально можна купити дешевше в іншому місці.

      Форекс курси валют світового масштабу відстежується, і контролюються в найбільших системах електронних торгів, таких як Reuters або EBS. Тому, всі головні учасники ринку Форекс мають доступ до цих котируваннях, і не мають можливості самостійно встановлювати свої Форекс курси валют.

       Всі ділінгові центри та інші посередники, в основному, беруть Форекс курси валют з одного або декількох джерел знаходяться на більш високому рівні, при цьому ділінгові центри іноді трохи згладжують різкі скачки курсів - згладжують так іменовані неринкові котирування. Завдяки засобам різнобічної комунікації, в першу чергу, через мережу Інтернет, Форекс курси валют в одну мить розходяться по всьому світу, тому немає нічого дивного, що в самих різних точках земної кулі Форекс курси валют практично завжди рівні.

       Форекс курси валют на валютному ринку змінюються щосекунди. Саме тому будь-якому трейдеру дуже складно орієнтуватися на ринку Форекс. Часто початківці трейдери не встигають правильно аналізувати Форекс курси валют і втрачають свої первинні капітали.

        Щоб стати справжнім професіоналом своєї справи і добитися успіхів в торгівлі на ринку Форекс, трейдер зобов'язаний не тільки швидко і якісно аналізувати Форекс курси валют, а й володіти певними особистими якостями. Перш за все, трейдеру необхідно терпіння, аналітичні здібності, міцна нервова система і тверезий розум.
        Тому практично всі торгові стратегії на ринку Форекс увазі, що трейдер в першу чергу повинен покладатися на свій розум і ні в якому разі на емоції і почуття.
Тільки навчившись правильно аналізувати Форекс курси валют, трейдер зможе почати успішно торгувати і стати успішним на ринку Форекс.