gravatar

Торгові системи Форекс


Торгові системи Форекс

        Стрімкий розвиток електронної комерції звело міжнародний валютний ринок Форекс на принципово новий рівень. Тепер, в торгах на валютному ринку може брати участь будь-хто. Для цього треба лише встановити на свій ПК необхідне програмне забезпечення, вивчити основи валютного ринку, підібрати оптимальний Дилінговий центр, що надає найкращі умови для роботи і здатного дати потрібне кредитне плече, всім цим вимогам задовольняють перевірені Дилінгові центри, рекомендовані нашим сайтом.
       Сьогодні практично всі трейдери використовуючи торгові системи Форекс в своїй роботі на ринку Форекс, отримують значно кращі результати, ніж при інтуїтивної торгівлі.

        Інтуїтивна торгівля трейдера на валютному ринку включає ряд суб'єктивних рішень, які часто бувають неадекватними і ведуть до значних збитків. Часто в складних торговельних ситуаціях жадібність, невпевненість і страх вільно переважають над знаннями і розумом як основними критеріями при прийнятті рішень в реальних торгових ситуаціях.
        Крім того, дуже складно проаналізувати торговельну методику, де немає жорстких правил при прийнятті рішень, тому дуже складно визначити, коли трейдер зробив помилку в торгівлі.

         Коли ж трейдер використовує торговельні системи Форекс в своїй торговельній діяльності, то в цьому випадку при прийнятті рішень немає місця емоціям. Торгові системи Форекс використовуючи запрограмовану логіку, завжди чітко виконують усі торгові дії, і роль трейдера зводиться тільки до деякої настройці і правильному їх підключення.

        Торгові системи Форекс дозволяють проводити тестування на віртуальних чи історичних даних, що дозволяє погано працюючу систему забракувати, а хорошу значно поліпшити.

        Торгові системи Форекс досить різноманітні, є системи, які полегшують окремі моменти в торговельній діяльності трейдера, а є повні механічні торгові системи Форекс, які повністю контролюють торговельну діяльність, включаючи методики входу і виходу, при цьому роль трейдера зводиться тільки до вирішення певної торгової системи Форекс торгувати на вибраної валютній парі.
       Всі торгові системи Форекс повинні мати чіткі методика входу і виходу в ринок, щоб мати найбільшу ймовірність отримання прибуткових операцій і захищати від зайвих втрат капіталу при невдалому русі ринку.

       Всі торгові системи Форекс використовують певні закономірності, що існують на валютному ринку, і використовують деякі особливості руху ринку, тому існує чотири основних різновидів торгових систем Форекс.

      1.Торгово системи Форекс, засновані на проходженні за трендом
      2.Торговие системи Форекс використовують контр-трендові руху.
      3.Торговие системи Форекс, засновані на проривах
      4.Торговие системи Форекс, засновані на торгівлі проти проривів

Торгувати на валютному ринку не застосовуючи при цьому торговельні системи форекс, позбавляє трейдера можливості не виконувати рутинної роботи, яку можуть досить чітко виконувати автоматичні торгові системи Форекс.


http://forexons.ru