gravatar

Аналіз форекс


Аналіз форекс
   
      Міждержавний фінансовий ринок форекс, найдинамічніший валютний ринок сучасності. На його рух впливають багато подій, що відбуваються в світі, тому ділянки ринку повинні постійно аналізувати величезний потік інформації, яку іноді досить складно порівнювати.

     Реальну допомогу трейдерам в цьому питанні може допомогти тільки якісний аналіз форекс (технічний, фундаментальний та ін.) Аналіз форекс - це сукупність новин перероблених і відображених спеціальними методами. Такого виду новини доступні різноманітних фінансових порталах або спеціальних сайтах присвячених ФОРЕКС тематиці або розміщуються у спеціальних розділах Дилінговий центрів, більшість дилінгових центрів, які рекомендує наш сайт для реальної торговельної діяльності на ринку Форекс, регулярно роблять свій індивідуальний аналіз Форекс.
       Як правило, загальний аналіз Форекс грунтується на різноманітних поточні події. Але для трейдерів провідних реальну торговельну діяльність, найбільш значимі технічний і фундаментальний аналізи Форекс. Часто важливе значення для прийняття правильного торгового рішення мають і певні поточні події, на підставі яких трейдери роблять висновки про рух валютних пар і виробляють певні угоди.

       Сьогодні ринок форекс величезна фінансова індустрія й не дивно що, є безліч спеціалізованих сайтів, якісно готують і викладають спеціальний аналіз форекс. У більшості випадків, загальний аналіз форекс, отже, і всі прогнози базуються на двох складових - на технічному і фундаментальному аналізі валютного ринку форекс. При правильному аналізі форекс легко побачити, чому змінюються котирування валютних пар, і трейдер отримує достатню розуміння про причини руху певних котирувань.

       Використовуючи аналіз Форекс, кожен трейдер формує свою систему торговельної діяльності. Треба підкреслити, що аналіз форекс, повинен проводиться одночасно в декількох напрямках. При аналізі форекс немає догм, і кожен трейдер проводить його за індивідуальною методикою, можна наприклад, взяти, як основу фундаментальний аналіз форекс, а в технічному аналізі розглядати тільки самі істотні події.

      Тому, як правило, кожен спеціалізований сайт, що спеціалізується на аналізі форекс, містить два окремих розділи присвячених різним видам аналізу форекс, і розділ де викладаються основні фінансові новини, здатні впливати на котирування валютних пар. Всі такі розділи є на сторінках Дилінговий центрів рекомендованих нами.

      Звичайно, тільки почавши торговельну діяльність, трейдер одразу не зможе вільно розбиратися в поточні події, і йому буде складно встановити, як впливає те, чи іншу подію на коливання валютних пар, і тільки аналіз Форекс і безперервне поліпшення особистої торгової стратегії дасть можливість трейдеру стати успішним . Щоб ставати успішним на ринку ФОРЕКС, треба постійно поглиблювати свої спеціальні знання і на їх основі модернізувати свою торговельну стратегію.

       Проводячи аналіз Форекс треба враховувати і психологічні чинники. Нерідко виникають моменти, коли всі економічні та політично фактори сприяють руху валют в одному напрямку, а реально рух відбувається в інший бік, як правило, початківець трейдер відразу закриє цю угоду. Тоді як професіонали виждут певний час, при правильній стратегії котирування валютної пари обов'язково розгорнеться в прогнозованому напрямку.
       Успішним трейдер стане, якщо провівши аналіз Форекс і вивчивши останні новини, сам створить своє пророцтво зміни ринку і отримання певного досвіду такі прогнози будуть все більш точними.