gravatar

Форекс рахунок


Форекс рахунок

           Завдяки послузі дилінгових центрів, які надають так зване кредитне плече, у трейдерів на ринку Форекс є можливість торгувати, починаючи з невеликих сум, всього з декількох доларів. Це дало можливість всім бажаючим незалежно від їх фінансових можливостей торгувати на міжнародному валютному ринку Форекс. Зараз раніше класичний Форекс рахунок умовно поділяється на стандарт-, міні-, мікро-та демо рахунку. Сьогодні в більшості дилінгових центрів можна відкрити, практично будь Форекс рахунок, для цього лише треба визначитися, який Форекс рахунок в даний момент Вам необхідний.
        Демонстраційний Форекс рахунок, на відміну від реальних (грошових), частіше використовуються трейдерами для початкового навчання або тестування своїх торгових стратегій. Демонстраційний Форекс рахунок відрізняється від нормальних торговельних рахунків тільки умовністю депозиту, виконаного у віртуальних грошах. Тобто гроші на цих Форекс рахунках не реальні, і програвати їх можна нескінченно, що непогано для розуміння ринку Форекс і освоєння торгових терміналів, але не дуже погано для формування торгових навичок і створення власної торговельної стратегії.
        Справа в тому, що довга торгова практика на демо Форекс рахунку формує у трейдера неправильне розуміння ринку, так як повністю відсутній страх втратити свої гроші, при цьому взагалі немає азарту, тому така торгівля швидко набридає. Нереальність такої торговельної діяльності часто перешкоджає завести реальний Форекс рахунок і почати реально заробляти гроші на Форекс. Торгівля на демо Форекс рахунку приносить таке ж задоволення, як і гра в покер на фантики від цукерок.

        Тому щоб початківці трейдери швидше адоптувати в ринку Форекс багато ділінгові центри стали залучати клієнтів, реєструючи мікро Форекс рахунок, на такому Форекс рахунку торгівля ведеться на центи. Суми на ньому незначні для початківців трейдерів, щоб після серйозного програшу не відбити всю його полювання продовжувати торговельну діяльність, і разом з тим досить реальні, щоб підняти його інтерес до валютної торгівлі при проведенні вдалих угод. Торгівля на мікро рахунку, багатьом трейдерам дає впевненість у власних силах, і вони часто переходять на міні-або навіть стандартний Форекс рахунок.

        Міні Форекс рахунок знаходиться посередині між мікро-і стандартним торговим рахунком. Якщо торгувати на стандартному Форекс рахунку оптимально з декількох тисяч доларів, то міні Форекс рахунок дозволяє оперувати набагато меншими сумами, але вже звичайно не центовими, як було на мікро Форекс рахунку.

       Щоб відкрити реальний Форекс рахунок, кожному бажаючому починаючому трейдеру зазвичай пропонується ознайомитися з попередженнями про ризики, умовами і правилами взаємодії з дилінгових центром. Незважаючи на велику різноманітність дилінгових центрів, процедура відкриття Форекс рахунку практично у всіх однакова.
         Практично всі ділінгові центри, рекомендовані нами для реальної торгівлі, відкривають Форекс рахунок автоматично відразу після заповнення всіх потрібних полів у формі реєстрації. Коли Форекс рахунок відкритий, можна відразу вносити початковий депозит, мінімум якого встановлює конкретний дилінгового центру.

        На відміну від реального Форекс рахунку, демонстраційний відкривається прямо в торговому терміналі, при цьому навіть можна не реєструватися на сайті дилінгового центру. Це дає можливість відкривати новий демо Форекс рахунок кожен раз, коли закінчуються віртуальні гроші на старому або відкривати демо Форекс рахунок паралельно. Для того щоб відкрити демо Форекс рахунок в торговому терміналі MetaTrader4 треба вибрати пункт "відкрити новий рахунок" і заповнити потрібну форму, після чого сервер автоматично згенерує пароль для демо Форекс рахунку.
        Щоб досягти реальних успіхів торгуючи на ринку форекс, вибирайте гідний дилінгового центру, вивчайте його структуру, відкривши демо Форекс рахунок і освоївшись, відразу переступайте до реальної торгівлі.