gravatar

Прибутковий форекс




        Не більше 25% всіх трейдерів мають прибутковий форекс протягом тривалого часу, торгуючи на валютному ринку. Нерідко деякі трейдери мають дуже прибутковий форекс, заробляючи більше мільйона доларів на рік.
        Як поводяться на ринку Форекс ці фартові люди? Безумовно, вони дотримуються правила внутрішньої гри, без яких прибутковий форекс неможливий. Вони дотримуються правила внутрішньої гри не від випадку до випадку, а постійно, сідаючи за дисплей своєї торговельної системи. Нижче наведемо основні положення з цих правил.

        Ці правила повинен взяти за основу кожен початківець трейдер, який бажає освоїти прибутковий форекс. Звичайно з часом, деякі правила змінюватися і з'являться свої власні.
         1. Вживайте для торгівлі на ринку Форекс тільки ті гроші, які можете безболісно втратити
      Однією з умов успішної торгівлі на ринку Форекс є повна незалежність. Треба торгувати з мінімумом чинників зовнішнього впливу, на вашу торговельну діяльність не повинна впливати боязнь втратити гроші, які дуже потрібні для інших цілей. Прибутковий форекс можливий тільки тоді, коли на ньому немає "переляканих" грошей.

         2. Пізнайте свої можливості
     Ви завжди повинні бути об'єктивними і здатні контролювати свої емоції. Торгову дисципліну треба постійно розвинути. Щоб мати прибутковий форекс, успішний торговець повинен повністю контролювати свої емоції.

         3. Торгувати на ринку Форекс треба з малого
      Випробуйте свої торгові здібності, торгуючи демо-рахунку. Потім переходьте торгувати малими лотами, поступово збільшуючи їх обсяг. Початківці торговці ринку Форекс повинні навчитися механіці торгівлі, тільки при цьому можна тривалий час отримувати прибутковий форекс.

         4. Не перестарайтеся
     Щоб отримувати прибутковий форекс за певний час треба тримати на рахунку грошей в 3-4 рази більше, ніж треба для обумовленої позиції. Зменшіть свої позиції, якщо треба, щоб здійснити це правило.

         5. Як це не виглядає дивним на перший погляд, щоб отримати прибутковий форекс ізолюйте свою торговельну діяльність від бажання завжди отримувати прибуток
      Не сподівайтеся отримати прибутковий форекс, якщо ваша торгова стратегія базується лише на одній надії. Благополучний трейдер завжди відокремлює торгівлю від особистих емоцій. Розраховуючи, що ринок обернеться в їх сторону, починаючі трейдери нерідко порушують основоположні торгові правила ринку Форекс.

         6. Не міняйте свою торговельну стратегію під час торгових годин
      Завжди визначте свій план дій до входження в ринок і не дозволяйте злетам і падінням протягом торговельної сесії міняти ваші плани. Вдалі трейдери отримують прибутковий форекс формуючи свою торговельну стратегію до входження в ринок. Потім вони визначають відповідний час для здійснення тих рішень, які були прийняті без зайвих емоцій.

        7. На ринку Форекс неможливо торгувати постійно
      Торгівля без перерв притупляє думка. Торговий перерва дає можливість кинути погляд на ринок абстрактно і дає новий погляд на самого себе. Перерва дає можливість бачити ринкові фактори як би з іншого боку і дозволяє в кінцевому підсумку отримати прибутковий форекс.