gravatar

Форекс банк


Форекс банк
         Міжнародний валютний ринок Форекс в даний час має чітко налагоджену систему ведення торговельних операцій, наприклад для здійснення торгової угоди будь-який трейдер через торговий термінал Дилінгового центру звертається в Форекс банк. Сьогодні Форекс банк є основною ланкою в роботі ринку Форекс, і без нього валютна торгівля взагалі нереальна.

        Якщо трейдер робить заявку на покупку або продаж певної валюти, то його Дилінговий центр переводить це замовлення в Форекс банк, який безпосередньо веде торговельну діяльність на ринку Форекс, формуючи необхідний торговий лот, беручи до уваги кредитне плече трейдера, величину якого він встановив для ведення торгів . Надалі все залежить від руху ринку і тих дій, які буде здійснювати трейдер.


       Солідні Дилінгові центри (такі як рекомендовані нашим сайтом) надають посередницькі послуги тисячам трейдерів, тому зазвичай одночасно обробляються кілька заявок від різних трейдерів щодо здійснення торгових операцій з однією і тією ж валютною парою. Дилінговий центр не перекуповує кожен ордер Форекс банку, а обробляє ці заявки, формуючи їх сукупну складову. Наприклад, якщо Дилінговий центр отримує кілька заявок на покупку доларів, із загальною сумою допустимо 200000 $, а інші трейдери хочуть продати 150000 $, то Дилінговий центр купує у Форекс банку тільки 50000 $.
        Така система торгівлі на валютному ринку Форекс дозволяє не перевантажувати Форекс банк і дає можливість мільйонам трейдерів з усього світу, навіть вклавши кілька доларів вести реальну торговельну діяльність на ринку Форекс. Адже без посередників, якими є Дилінгові центри, Форекс банки взагалі не змогли б обслуговувати таку кількість індивідуальних трейдерів.

        Така система працює чітко і стабільно поки у Дилінгового центру не починають виникати форс-мажорні обставини. Зазвичай таке трапляється, коли на сервер ДЦ одночасно надходить велика кількість однотипних ордерів. Наприклад, коли одночасно з цим ДЦ працюють кілька трейдерів використовують автоматичні торгові системи, що формують десятки ордерів на хвилину, тобто, налаштовані на піпсовку.

       Такі умови виникають при певних торгових умовах, коли встановлені в автоматичних радників індикатори Форекс починають постійно давати сигнали на формування ордерів.
       В цьому випадку, сервер непідготовленого до таких режимам Дилінгового центру перевантажується, і звернення в Форекс банк значно збільшуються, що неприпустимо для чіткого ведення торгівлі. Деякі Дилінгові центри виходять з цієї ситуація не дозволяючи трейдерам взагалі застосовувати автоматичні торгові радники.
       Тому вибираючи Дилінговий центр, відразу звертайте увагу на умови ведення торговельної діяльності в ньому. Багато Дилінгові центри, рекомендовані нами, мають потужну систему обробки надходять ордерів і не роблять ніяких обмежень для використання будь-яких автоматичних радників.

       Солідні трейдери з певним досвідом ведення торговельної діяльності на ринку і достатній капітал для реального рахунку сьогодні мають можливість, минаючи посередників безпосередньо торгувати на валютному ринку через Форекс банк.

       Також Форекс банк надає можливість для будь-якої людини вкладати свої кошти в довірче управління, Форекс банк буде оперувати цими грошима, примножуючи їх і по закінченню угоди повертати всі вкладені гроші і прибуток, за вирахуванням заздалегідь обумовленої торговельних послуг.