gravatar

1 000 000 $


Пенсіонерка заробила на форексі мільйон!

Фрау Інгебор Моц, беручи участь на біржових торгах ринку Форекс, заробила 1 мільйон доларів. Зараз участь у купівлі / продажу валюти на Форексі приносить їй по п'ять - десять тисяч на день. Ця німкеня сьогодні одна з найбагатших в країні бабусь. Біржа Форекс дала можливість добре заробляти і жінка не збирається зупинятися на досягнутому.

Як можна зрозуміти, риной Форекс підвладний не тільки молодим і досвідченим. Бабуся, якій вже настав дев'ятий десяток років, живе, і справжнісіньке тому підтвердження. Цій жінці заздрять багато брокерів. Сьогодні, вона найуспішніший приватний брокер в Німеччині.

Пол століття фрау жила, виховуючи дітей і ніде не працюючи. Але чудо прозріння до неї зійшло десяток років тому. Після сварки з її чоловіком, працюючим бухгалтером. Він дорікнув її в нездатності заробляти гроші через власну дурість. Це і стало поштовхом до роботи на біржі Форекс.

На жаль, чоловік Інгебор не зміг оцінити її здібності фінансиста. Він помер. Але залишені ним у спадок цінні папери, дружина перетворила на інвестиції, які вже сьогодні наближаються до суми в мільйон євро!

Методи торгівлі фрау Моц, за її словами, прості і стабільні. Вона купує тільки акції, тільки банківські, тільки тих банків, які проіснували вже близько ста років. У бабусі немає комп'ютера, всі дані вона отримує по-старому, газети, новини, по телефону. Методика вибору акцій компаній прив'язана до рейтингів біржі Форекс. Це дає їй можливість вибирати тільки стабільні та успішні компанії. Вона побоюється політиків і всього, де вони замішані. Каже, що не довіряє політикам і нам не радить. Інгебор купує акції строком на пару років, потім, при підвищенні їх ринкової вартості продає їх. Вибирає ті з них, які пропонують більш високі дивіденди.

Так само фрау пише книги і дає лекції про принципи і методи торгівлі на Форексі для бабусь!