gravatar

Реальний Форекс


Реальний Форекс
          Начебто дивний запит "реальний форекс" може бути багатьом незрозумілий. Питання в дусі "що таке реальний форекс" може викликати здивування.

       Дійсно якщо людина шукає реальний Форекс, отже, існує й інший віртуальний "нереальний ринок" де також можливо здійснювати торгівлю валютою.


       Але якщо розглянути запит реальний Форекс більш ретельно, а не брати до уваги тільки, то яким рахунком користується трейдер. Безумовно, якщо відкритий DEMO рахунок, то ніякої реальний Форекс не може бути в принципі.

       Питання полягає в тому, що коли людина відкриває реальний рахунок в певному Дилінговому центрі, вносить на нього свої гроші і починає торговельну діяльність і питання полягає в тому наскільки реальний Форекс в цьому випадку.
       Особливість ринку Форекс полягає в тому, що нерідко трейдер начебто ведучий реальну торговельну діяльність практично не виходу на реальний Форекс.

      Такий трейдер виробляє операції (через торговий термінал, що надається Дилінговим центром), формує ордера, за своїми хитромудрим стратегіям. Але при цьому всі його діяння абсолютно не з'єднані з Міжнародним валютним ринком Форекс, де обертаються десятки трильйонів доларів.

       Вельми часто трейдери вибрали несолідний Дилінговий центр, для ведення своєї торговельної діяльності, торгують тільки всередині свого Дилінгового центру, який і не думає перекуповувати його угоди на справжній реальний Форекс. Тобто такі Дилінгові центри - це за висловом трейдерів кухня. Такий Дилінговий центр взагалі не здійснює ніяких угод через реальний Форекс.

       Безумовно, вести торговельну діяльність через такий дилінгового центру, не виходить на реальний Форекс, далеко небезпечно. Адже в цьому випадку у Дилінгового центру існує безліч, способів щоб обдурити трейдера.

       Несолідні Дилінгові центри часто виставляють нереальні курси і котирування (можуть вкидати будь свічки і гальмувати здійснення угод).

       Але найбільша небезпека при неправильному виборі Дилінгового центру підстерігає тих трейдерів, які заробили солідний виграш, адже дилінгового центру, без виходу на реальний Форекс не отримує такий виграш ззовні (такий Дилінговий центр має в своєму розпорядженні тільки грошима своїх клієнтів) і часто просто фізично не може здійснити солідні виграші .
      Як же надходити трейдеру і як отримати вихід на реальний Форекс, все досить просто співпрацюйте тільки з надійними перевіреними дилінговими центрами (такими, які рекомендує наш сайт і який здійснюють вихід на реальний Форекс). При такому підході до роботи на Форексі ймовірність успішної торгової діяльності значно зростає.
       Ну а щоб на сто відсотків бути впевненим у тому торгівля відбувається через реальний Форекс, а не на віртуальній кухні, треба виділити солідні гроші і зареєструватися в солідному банку, що надає послуги трейдингу зі стовідсотковим виходом на реальний Форекс.